Binnenkort weer Dubbelspel en officiƫle opening nieuwe banen

20 mei 2020


Het goede nieuws stopt gewoon niet!

Spelers mogen ook weer dubbelen (na afstemming met gemeente).
Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet gisteravond heeft de KNLTB besloten de richtlijnen voor tennis en padel versneld te versoepelen. Alle spelers mogen vanaf nu ook dubbelen, 4 spelers op een baan is bij vrij spelen toegestaan, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt. We mogen dit pas officieel naar jullie communiceren nadat ze deze versoepeling is afgestemd met de gemeente maar willen jullie laten weten dat het er heel snel aankomt. Daar werken we als bestuur hard aan. Dus houd het nieuws, de website, de ClubApp of facebook van TV Ammerzoden in de gaten. Klik hier voor het volledige bericht van de KNLTB.

Baan 1 en baan 2 gaan weer open.
Morgen donderdag 21 mei 2020 om 12:00 uur zullen de volledig gerenoveerde banen 1 en 2 officieel worden geopend door Jos Joosten (voorzitter) en Theo Derks (parkcommissie) door de eerste set te spelen (singelen) op deze vonkelnieuwe banen. Helaas mogen we er geen heel groot feest van maken, dus informeren we jullie met gepaste afstand.
Dit betekent ook dat deze banen na de opening voor iedereen beschikbaar zijn om op te tennissen (wel eerst digitaal afhangen).

Met feestelijke groet,
Het bestuur van TV Ammerzoden

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 599 2370

Address

Advocatenlaan 7a
5324 AL AMMERZODEN