Inschrijven voorjaarscompetitie 2024 tennis/ padel

14 november 2023


Beste leden van Tennis en Padel Ammerzoden, 
 
Hoewel het voorjaar nog heel ver weg lijkt is het toch alweer tijd om in te schrijven voor de voorjaarscompetitie 2024.
 
Dit jaar willen we met onze vereniging ook de padelcompetie aanbieden, afgelopen najaar zijn er al 3 teams die mee hebben gedaan met de najaars competitie en zij waren allemaal enthousiast! 
 
Het zal voor de meeste (tennis)leden inmiddels wel duidelijk zijn hoe het allemaal werkt, voor de nieuwe (padel)leden volgt een kleine beschrijving hoe het werkt.
 
De competitie wordt gespeeld met minimaal 4 personen (dames, heren of een mix), je speelt 7 wedstrijddagen voor tennis/ 5 wedstrijddagen voor padel, enkele thuis en enkele bij andere verenigingen in de buurt.
 
De competitie begint de eerste week van april en duurt tot half mei, er zijn verschillende dagen waarop je kunt spelen (vrijdagavond, zaterdag en zondag voor padel en voor tennis ook doordeweekse dagen mogelijk). 
 
In de bijlagen staan ook de diverse competitievormen en de exacte speeldata.
 
De laatste jaren zijn het meestal dezelfde (tennis) teams die meespelen, dit is oke, maar we zien ook graag dat nieuwe teams zich zouden inschrijven .
Het zou kunnen dat je wel mee wilt spelen maar geen team hebt, dan stuur mij maar een mailtje en dan ga ik kijken of ik evt. een nieuw team zou kunnen samenstellen.
 
Voor vragen kun je me altijd bellen, appen of mailen. Bezoek ook de volgende link voor meer informatie over de voorjaarscompetitie: https://www.centrecourt.nl/nieuws/2023/10/de-knltb-competities-in-2024-alle-informatie-en-wijzigingen-op-een-rijtje/ 
 
Graag de inschrijfformulieren voor 25 december as. inleveren bij onderstaand e-mailadres. 
 
Met sportieve tennisgroet,
 
Frank janssen 
tel . : 06-22976978
inschrijf formulier.voorjaarscomp 2024.pdf.docx

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 599 2370

Adres

Advocatenlaan 7A
5324 AL AMMERZODEN

KVK-nummer

40156076