Sponsormogelijkheden PADEL

09 november 2022


De aanleg van de padelbanen is op dit moment in volle gang en we werken er hard aan om de padelbanen voor het eind van het jaar voor alle leden bespeelbaar te krijgen. Het weer zit tot nu toe mee en we liggen mooi op schema.

We zijn ook druk in de weer met sponsorwerving voor de padelbanen. Padel is hip en topic en daarmee een goede manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij de vele padelspelers die binnenkort gebruik maken van de padelbanenop de vereniging.

Lijkt het je als ondernemer of manager interessant om je bedrijf bij de vele padelspelers of –kijkers onder de aandacht te brengen en draag je onze vereniging een warm hart toe, dan is er een aantal lucratieve manieren om de club te sponsoren. Er zijn al sponsormogelijkheden vanaf € 249,00 per jaar!

Het doel is om bij de opening van de padelbanen alle sponsoren op de kooien gepromoot te krijgen.

Het aantal deelnemers is beperkt, dus voel je niet geremd om snel te reageren.

Om een indruk te krijgen hebben we een bijlage toegevoegd met de logo's bovenaan en de footers onderaan de glazen wanden van de padelbaan. 

Heb je interesse of weet je wie wil sponsoren, mail dit dan naar [email protected]. Heb je vragen over de sponsormogelijkheden, neem dan contact op met Peter Glaubitz (06-83714841) of met Jeroen Hofhuis (06-42780686) We geven graag toelichting over wat er (nog) beschikbaar is.

Met sportieve groet,

Bestuur TV Ammerzoden 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 599 2370

Address

Advocatenlaan 7A
5324 AL AMMERZODEN

KVK-nummer

40156076