Toon je betrokkenheid: Ledenvergadering 28 januari 20.00 uur

15 januari 2019


Het jaar is alweer bijna voorbij en we zijn reeds bezig met de voorbereidingen voor 2019. Een van die gebruikelijke momenten waar wordt afgesloten en vooruit wordt gekeken is de Algemene Leden Vergadering, de ALV.

Datum en tijd.
De ALV zal deze keer gehouden worden op maandag 28 januari 2019, start 20:00 uur in het clubgebouw. Houd je agenda vrij want het zal deze keer een hele andere ALV worden. Uiteraard zullen we de cijfers over 2018 laten zien en de verwachtingen voor 2019. Echter dit jaar zijn er een paar grote veranderingen in de ALV en die kunnen alleen met jullie samen worden waargemaakt. 

Jullie input.
Naast een echt hele korte presentatie (beloofd) van de commissies over 2018, willen we graag van jullie weten wat jij (of je ouders) aan bod willen hebben tijdens de ALV. Laat even weten waar je mee zit, wat je uit de doeken wilt hebben, waar je met de club naartoe wilt en mail het naar [email protected] of gebruik Facebook Messenger, dan zetten wij het op de agenda. Er zal GEEN rondvraag zijn, dus mail of "messenge" ons vóór 20 Januari 2019!

Prijsvraag – Nieuw logo.
Er zal tijdens de ALV een prijs worden uitgereikt voor degene die het mooiste nieuwe logo voor TV Ammerzoden kan maken.
Waarom een nieuw logo? Bijna geheel nieuw bestuur, nieuw energiebewust tijdperk, nieuw kassasysteem, alleen pinnen, nieuwe consumptieprijzen en bovenal een clubhuis dat er weer als nieuw uitziet. Hier hoort een nieuw logo bij!

Iedereen mag meedoen. Maak een prachtig nieuw logo dat onze club en ons clubhuis waardig is in JPEG-, JPG-, PNG- of BMP-formaat (landscape, minimaal 1096 x 761 pixels) en stuur je logo op naar [email protected] vóór 20 januari 2019.
Het winnende logo zal worden gebruikt op onze website, facebook, email en nog veel meer. Doe mee en maak kans op die prachtige prijs: Gratis lidmaatschap TV Ammerzoden 2019.

We wensen jullie alvast een prachtig, sportief en vooral gezond Nieuwjaar en kijken uit naar jullie aanwezigheid op de ALV.

Met vriendelijke groet,
Bestuur en commissies van TV Ammerzoden.

PS: Bij deelname aan de prijsvraag, draag je de rechten voor het gebruik van het logo over aan TVA.
PPS: Bij gebrek aan een waardige opvolger van het logo, handhaven we het oude logo.
PPPS: Tijdens de ALV zijn de tennisbanen gesloten.
PPPPS: Na de ALV zorgen wij voor een gratis consumptie en drinken we op een mooie en gezonde toekomst.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 599 2370

Address

Advocatenlaan 7a
5324 AL AMMERZODEN