World Tour en Groene competitie jeugd voorjaar 2019

25 oktober 2018


TENNISKIDS COMPETITIE 2019
De Tenniskids competitie bestaat uit de “Kia World Tour” en de “Groene Competitie”. Zo’n 20.000 kinderen in Nederland doen hieraan mee. De jeugdcommissie van TV Ammerzoden wil kijken of het lukt om volgend jaar hier ook aan deel te nemen en is op zoek naar enthousiaste kinderen die zich op willen geven. De ene keer speel je thuis en de andere keer bij een andere club, altijd op zondagochtend

Kia World Tour
De Kia World Tour bestaat uit twaalf speelmomenten, verdeeld over meerdere maanden in het jaar. Hierdoor komen de kinderen bijna het hele jaar door in aanraking met tennis. Kinderen kunnen spelen in de Kia World Tour Rood of de Kia World Tour Oranje. Elke speeldag staat in het teken van een wereldstad die de profs ook aandoen binnen de ATP World Tour.

Groene competitie
Voor kinderen die in groen tennissen is er een voorjaars- en najaarscompetitie: de Groene competitie. 

Wil jij ook meer tennissen, nieuwe contacten maken, veel plezier beleven en heel veel leren op tennisgebied? Geef je dan op bij Tommy of één van de andere leden van de jeugdcommissie. Een team bestaat uit minimaal 2 spelers en maximaal 6 spelers. Mocht je een keer niet kunnen dan zoeken we samen vervanging. We gaan kijken of we een aantal teams samen kunnen stellen voor de competitie in het voorjaar. 

Voor meer informatie kijk op www.tenniskids.nl of vraag ernaar bij je tennisleraar of bij de jeugdcommissie van TVA (Mérit, Tommy, Diana, Gerdien, Yvonne of Mirjam). Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 599 2370

Address

Advocatenlaan 7a
5324 AL AMMERZODEN