Over ons

Een gezellige club midden in de Bommelerwaard
Bij Tennisvereniging Ammerzoden (TVA) komen gezelligheid en sportieve prestaties samen. Of je nu een avond vrij wil tennissen, je voor de winst wil gaan bij een competitie of deel wil nemen aan een van onze gezelligheidstoernooien: bij ons kun je op ieder niveau en met iedere motivatie terecht. TVA heeft nu zo'n 220 leden en heeft 6 kunstgrasbanen waar het hele jaar door op getennist kan worden (alleen niet als het dooit). Aan ruimte dus geen gebrek!

Bardiensten
De bardiensten bij TVA worden verzorgd door vrijwilligers. Dit zijn onze eigen senior leden. Zij dragen er zo aan bij om van TVA een gezellige en goed draaiende club te maken. 
 
Evenementen
Tennisvereniging Ammerzoden organiseert verschillende activiteiten voor haar leden: eendagstoernooien, open toernooien, clubkampioenschappen, lokale wintercompetitie en het ouderkind-toernooi. Om maar een aantal voorbeelden te noemen. Er worden verschillende toernoeien georganiseerd met Tennisschool Tom Kreemers, ook met andere tennisverenigingen zetten we toernooien op. 
 
Jeugd
Tennisvereniging Ammerzoden heeft ongeveer 40 enthousiaste jeugdleden van 6 tot 18 jaar. Naast de wekelijkse training worden er het jaar door verschillende activiteiten georganiseerd door de jeugdcommissie. Dit zijn bijvoorbeeld de clubkampioenschappen, maar ook gezellige eendagtoernooien, zoals het Mini-Maxi toernooi.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 599 2370

Address

Advocatenlaan 7a
5324 AL AMMERZODEN