Vrienden van TVA

Word lid van de Vrienden van TVA! 

 

Waarom de ‘Vrienden van TVA’?

We willen als club aantrekkelijk zijn voor onze leden. Nu en in de toekomst. Een goed jeugdbeleid, een mooi en aantrekkelijk park en niet te vergeten ons gezellige clubhuis zorgt hiervoor. Daar is geld voor nodig. We hebben als club al een aantal loyale sponsors die onze club een warm hart toedraagt. We weten echter dat er onder onze leden ook particulieren en kleine zelfstandigen zijn die Ammerzoden ook extra zouden willen steunen. 

Wie zijn de leden van de Vrienden van TVA?

Iedereen die onze club een warm hart toedraagt en extra wil steunen in de vorm van een (kleine) financiële bijdrage kan een ‘Vriend van TVA’ worden. Particulier of zelfstandig/kleine ondernemer, een competitieteam of vast tennisclubje, ieder lid of groepje van leden kan deelgenoot worden van de ‘Vrienden van TVA’. 

Wat houdt het in en wat kost het?

In ons gezellige clubhuis bevindt zich hoog aan de wand, het bord van de ‘Vrienden van TVA’. Daarop kun je alleen, met je competitieteam (of ander groepje) of als zelfstandig ondernemer een bordje laten ophangen met je logo, naam en/of foto in ruil voor een kleine sponsorbijdrage: 

€ 20 per jaar (incl. btw), exclusief eenmalige maakkosten van het bordje (€8 incl. btw).  

Hoe meld je je aan?

Als je graag ‘Vriend van TVA’ wilt worden, mail dan naar [email protected], samen met datgene wat je op het bordje wil hebben. 

Na aanmelding ontvang je zo spoedig mogelijk een factuur. Zodra de factuur is betaald, wordt het bordje besteld en daarna op de wand gehangen. Zoals gezegd is er een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij! 

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Michiel Fraaije, voorzitter van de Sponsorcommissie, via [email protected].

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 599 2370

Address

Advocatenlaan 7A
5324 AL AMMERZODEN

KVK-nummer

40156076