Duurzaamheid

Geluidsoverlast

De laatste maanden verrijzen er steeds meer huizen in de nabijheid van TP Ammerzoden. Dat betekent dat leden en bezoekers rekening moeten houden met mogelijke geluidsoverlast. Het paviljoen is op reguliere avonden tot 23:30 uur geopend. De baanverlichting gaat om 23:00 uur automatisch uit.

Energiezuinig

TP Ammerzoden wil graag een energiezuinige vereniging zijn. Enerzijds, omdat wij goed met het milieu om willen gaan en anderzijds, omdat we de energiekosten graag zo laag mogelijk houden. Zo hebben we 35 zonnepanelen geplaatst op 6 februari 2020 en ge├»nvesteerd in nieuwe LED verlichting: voor dezelfde hoeveelheid licht is minder energie nodig. Afhankelijk van het gebruik kan met LED verlichting ongeveer 30% aan energie bespaard worden. 

Recycling

Recyclen is goed voor het milieu, dat is inmiddels bekend. Thuis doen we waarschijnlijk allemaal ons best om afval te scheiden, uit principe of om het aantal legingen van de restafvalcontainer te beperken en daarmee kosten te besparen. We scheiden glas, papier en plastic en hopen dat iedereen op het complex van TP Ammerzoden hier actief aan meedoet.

Suggesties voor meer milieuvriendelijke aanpassingen op de club? Wij horen het graag via: [email protected]

Alvast  bedankt!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 599 2370

Tennis & Padel Ammerzoden

Advocatenlaan 7A
5324 AL AMMERZODEN

KVK-nummer

40156076