Lidmaatschap

Lidmaatschap; aan- en afmelden

Inschrijving
Wil je vrij spelen op onze banen op een moment dat je goed uit komt? Word dan lid van onze club! TPA is voor senioren en junioren een enthousiaste tennis en padelvereniging. Je kunt je hier aanmelden voor een lidmaatschap of via de button ‘Lid worden?’ bovenaan deze website. 
Inschrijven doe je voor een heel verenigingsjaar.

Verenigingsjaar
Een verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. 

Inschrijfgeld
Bij het aangaan van het lidmaatschap is bij ons GEEN inschrijfgeld vereist!

Contributie
De contributie bedraagt, met ingang van 1 januari 2023, €160 per verenigingsjaar voor senioren (€13,3333 per maand) en €60 per verenigingsjaar voor jeugdleden (€5,- per maand. Voor meer informatie ga je naar de Lidmaatschap Jeugd). Leden die tussentijds lid worden, betalen de contributie naar evenredigheid over het resterende verenigingsjaar met een minimum van 50%. Betaling is mogelijk in één keer of in 4 termijnen via de KNLTB Club-collect omgeving. Actieve leden worden aangemeld bij de KNLTB. Om te kunnen spelen heb je een (digitale) KNLTB-ledenpas nodig, hiervoor ontvangt de ledenadministratie graag digitaal je pasfoto. De digitale pas zal na betaling van de contributie na een aantal weken klaar staan in de KNLTB ClubApp.

Rustend lid
Een rustend lid betaalt € 25 (op jaarbasis). U ontvangt geen KNLTB-pas. 

Introduceren
Wil je een keer uitproberen of tennissen of padellen bij TP Ammerzoden iets voor je is? Laat je introduceren door een lid van TPA. Introducees betalen €6 per persoon.

Bardiensten
Als senior lid van TPA sta je niet alleen aan de bar, maar ook erachter. Naast de betaling van de contributie is er voor seniorleden van 18 jaar en ouder de verplichting tot het vervullen van bardiensten. Dat zijn er drie per jaar. Wanneer je verhinderd bent, zorg je voor vervanging, of ruil je je bardienst. De barcommissie organiseert de planning en indeling van de bardiensten. In plaats van bardienst kan men ook kiezen voor het invullen van parkdiensten of kan bardienst voor € 90 worden afgekocht.
Zie kopje bardienst voor meer informatie.

Blessures
Bij een te verwachten langdurige blessure kun je het actieve lidmaatschap tijdelijk omzetten naar een niet-actief lidmaatschap. Dit is mogelijk na overleg met de ledenadministratie. 

Lidmaatschap opzeggen
Beëindiging van het lidmaatschap kan door per mail op te zeggen bij de ledenadministratie: [email protected]. De opzegtermijn is drie maanden. 

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over ons lidmaatschap, neem dan contact op met Irene van den Berg via [email protected]. De ledenadministratie wordt in samenwerking met de penningmeester, die verantwoordelijk is voor de financiële afhandeling, gevoerd.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 599 2370

Address

Advocatenlaan 7A
5324 AL AMMERZODEN

KVK-nummer

40156076