Lidmaatschap

Lidmaatschap; aan- en afmelden

Inschrijving
Wil je vrij spelen op onze banen op een moment dat je goed uit komt? Word dan lid van onze club! TPA is voor senioren en junioren een enthousiaste tennis en padelvereniging. Je kunt je hier aanmelden voor een lidmaatschap of via de button ‘Lid worden?’ bovenaan deze website. 
Inschrijven doe je voor een heel verenigingsjaar.

Verenigingsjaar
Een verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. 

Inschrijfgeld
Bij het aangaan van het lidmaatschap is bij ons GEEN inschrijfgeld vereist!

Contributie
De contributie bedraagt, met ingang van 1 januari 2024 voor:

  • Senioren €160 per verenigingsjaar met 3 (bar)diensten
  • Senioren €240 per verenigingsjaar zonder (bar)dienst
  • Senioren 70+ €210 per verenigingsjaar zonder (bar)dienst
  • Junioren  €60 per verenigingsjaar. Voor meer informatie ga je naar de Lidmaatschap Jeugd).

Leden die tussentijds lid worden, betalen de contributie naar evenredigheid over het resterende verenigingsjaar met een minimum van 50%. Betaling is mogelijk in één keer of in 4 termijnen via de KNLTB Club-collect omgeving. Actieve leden worden aangemeld bij de KNLTB. Om te kunnen spelen heb je een (digitale) KNLTB-ledenpas nodig, hiervoor ontvangt de ledenadministratie graag digitaal je pasfoto. De digitale pas zal na betaling van de contributie na een aantal weken klaar staan in de KNLTB ClubApp.

Rustend lid
Een rustend lid betaalt € 25 (op jaarbasis). U ontvangt geen KNLTB-pas. 

Introduceren
Wil je een keer uitproberen of tennissen of padellen bij TP Ammerzoden iets voor je is? Laat je introduceren door een lid van TPA. Introducees betalen €6 per persoon.

Bardiensten
Als senior lid van TPA sta je niet alleen aan de bar, maar ook erachter. Seniorleden met een lidmaatschap inclusief bardienst hebben zich verplicht tot het vervullen van (bar)diensten. Dat zijn er drie per jaar, tenzij je 70 jaar of ouder bent, dan zijn er slechts 2 (bar)diensten te vervullen. Wanneer je verhinderd bent, zorg je voor vervanging, of ruil je je bardienst. De barcommissie organiseert de planning en indeling van de bardiensten.
Zie kopje bardienst voor meer informatie.

Blessures
Bij een te verwachten langdurige blessure kun je het actieve lidmaatschap tijdelijk omzetten naar een niet-actief lidmaatschap. Dit is mogelijk na overleg met de ledenadministratie.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 599 2370

Tennis & Padel Ammerzoden

Advocatenlaan 7A
5324 AL AMMERZODEN

KVK-nummer

40156076