Lidmaatschap

Inschrijving
Wil je vrij spelen op onze banen op een moment dat je goed uit komt? Word dan lid van onze club! TVA is voor senioren en junioren een enthousiaste tennisvereniging. Je kunt je hier aanmelden voor een lidmaatschap of via de button ‘Lid worden?’ bovenaan deze website.

Contributie

  • De contributie is €140 voor senioren en €0 tot €45 voor jeugdleden. Leden die tussentijds lid worden, betalen de contributie naar evenredigheid met een minimum van 50%.
  • Actieve leden worden aangemeld bij de KNLTB. Om te kunnen spelen heb je een KNLTB- ledenpasje nodig, hiervoor ontvangt de ledenadministratie graag digitaal je pasfoto. Het pasje ligt na betaling van de contributie na een aantal weken klaar in het clubhuis.

Voor en achter de bar
Als lid van TVA sta je niet alleen aan de bar, maar ook erachter. Als senior lid verzorg je namelijk de bardiensten bij de club. Dat zijn er drie per jaar. Als je verhindert bent, zorg je voor vervanging, of ruil je je bardienst. De barcommissie organiseert de planning en indeling van de bardiensten. 

Lidmaatschap opzeggen
Beëindiging van het lidmaatschap kan door per mail op te zeggen bij de ledenadministratie: [email protected] De opzegtermijn is drie maanden.

Heb je na het lezen van de informatie op deze pagina nog vragen over ons lidmaatschap, neem dan contact op met Irene van den Berg via [email protected] De ledenadministratie wordt in samenwerking met de penningmeester gevoerd, die verantwoordelijk is voor de financiële afhandeling.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 599 2370

Address

Advocatenlaan 7a
5324 AL AMMERZODEN