KNLTB ClubApp

De KNLTB ClubApp biedt jou, als KNLTB lid, informatie zoals nieuws over de vereniging, leden en bardiensten, die eenvoudig zijn in te zien.

In de ClubApp vind je niet alleen alle competitie-uitslagen en standen en jouw wedstrijdresultaten maar kun je ook teams en spelers toevoegen aan je favorieten. Daarnaast blijf je met de KNLTB ClubApp altijd op de hoogte van het laatste clubnieuws of op basis van jouw eigen voorkeuren een tennismaatje vinden.

Je kunt de app op de volgende plekken downloaden:

Download voor App store

Download voor google play

Hieronder meer informatie en de handleiding.

Heb jij de KNLTB ClubApp nog niet op je telefoon of tablet? Download hem snel en zorg dat je niks mist! Nieuwsgierig naar het wedstrijdprogramma van jouw competitieteam of juist die van het team jouw beste vriend? Ben je op zoek naar een tennismaatje? Of wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws van jouw club en de belangrijkste evenementen? Dat kan met de KNLTB ClubApp! Met de KNLTB ClubApp heb jij al jouw (persoonlijke) tennisinformatie op één plek. Altijd en overal.  Je kunt de app op de volgende plekken downloaden:     

Extra toelichting: Handleiding KNLTB ClubApp (pdf)

Eerste keer de clubapp gebruiken De eerste keer dat je de clubapp gaat gebruiken moet je een nieuw wachtwoord aanmaken tenzij je dat al gedaan hebt bij het inloggen op de bardienstplanner-website. Bij die website en de ClubApp log je in met dezelfde KNLTB-nummer / wachtwoord combinatie.

De ClubApp beschikt over de volgende functionaliteiten;

  • Clubnieuws; belangrijke nieuwsberichten zijn zichtbaar in de ClubApp;
  • Bar- en Parkdiensten: eerste tab Dienstenplanner;
  • Ledenlijst: eerste tab Zoek leden;
  • Digitaal afhangen;
  • Clubagenda en evenementen: eerste tab; een overzicht van aankomende evenementen bij Clubagenda;
  • Persoonlijk profiel: tweede tab, met rechts bovenin de mogelijkheid om e-mailadres en telefoonnummer aan te passen;
  • Competitie en toernooi uitslagen: tweede tab, inclusief favorieten;
  • Tennismaatje zoeken: met maatjes kunnen leden binnen onze vereniging elkaar vinden en uitnodigen om te tennissen.

Met deze app zijn wij als vereniging beter in staat alle leden snel te bereiken met belangrijke clubinformatie. We kunnen leden verbinden met elkaar en maken het samen tennissen eenvoudiger.

Na het installeren van de ClubApp op je telefoon moet je de vereniging selecteren (Ammerzoden). Daarna kun je met je bonds- of club-nummer en je wachtwoord inloggen.

Ben je het wachtwoord vergeten, gebruik dan de wachtwoord-vergeten-optie. 

Voor meer informatie over het gebruik van de ClubApp verwijzen wij graag naar de website van de KNLTB: https://www.knltb.club/clubapp.

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 599 2370

Tennis & Padel Ammerzoden

Advocatenlaan 7A
5324 AL AMMERZODEN

KVK-nummer

40156076