Padel bij TV Ammerzoden

Uitnodiging Opening Padelbanen


 

Beste leden, sponsoren, tennis- en padel-liefhebbers,

Op 17 december 2022 is het dan zover. Na gedegen onderzoek, een uitgebreid rapport, stemming in de extra ALV, aanvragen van vergunning, de financiering en de start van de bouw, is het bestuur van Tennis & Padel Ammerzoden trots dat de padelbanen nu in gebruik kunnen worden genomen.

Veel dank aan de sponsoren, de padel- & parkcommissie en iedereen die een bijdrage aan de realisatie heeft geleverd. 

Dit heugelijke feit willen we uiteraard graag vieren met al onze leden, sponsoren, relaties, toekomstige padellers en geïnteresseerden!

Iedereen is dan ook van harte welkom op 17 december 2022 voor de feestelijke opening van de padelbanen in Ammerzoden!

De officiële opening wordt door de Burgemeester van Maasdriel, de heer Henny van Kooten, verricht om 16:00 uur.
Daarna zal Tom Kreemers Tennisschool met padelspelers een demo geven.
Aansluitend is er een feestelijke drankje en hapje in het clubhuis.

Je bent van harte welkom!

 

______________________________________

 

YES! Er komt padel bij TVA!

Groen licht voor de bouw van Padel in Ammerzoden. 

Maandag 10 oktober 2022 is de schop de grond in gegaan en is er een begin gemaakt met de aanleg van 2 padelbanen op de plek waar nu tennisbaan 5 ligt. We hebben er heel veel zin in!

De verwachting is dat we december 2022 de eerste wedstrijden kunnen houden. 

 

 

Meld je aan en wordt ook lid bij TV Ammerzoden. Met een lidmaatschap kun je naast padel ook tennis spelen. Aanmelden kan via https://www.tvammerzoden.nl/lid-worden

Heb je een vraag, een opmerking, wil je graag meehelpen met de opening of wil je graag helpen om padel een succes te maken, reply op deze e-mail of stuur een bericht naar [email protected]

__________________________________________

 

Algemene ledenvergadering 1 november 2021.

 
Tijdens de extra ingelaste Algemene Leden Vergadering is het startsein gegeven voor het financieren en bouwen van 2 padelbanen.
 
Op deze pagina's vind je alle informatie over Padel, de voortgang van de aanschaf en de bouw van de padelbanen bij TV Ammerzoden en de informatie van de Padel Clinics (doe eens mee, je gaat het beslist geweldig vinden).
 
 
Heb je vragen of opmerkingen of wil je gewoon graag wat meer weten over Padel, de rackets, ballen, spelregels, competitie mogelijkhedem of de calorien die je verbruikt tijdens een wedstrijd, laat het weten en mail naar [email protected].

 

 

Het is eindelijk zover. Er is groen licht voor de bouw van Padel in Ammerzoden. Na bijna anderhalf jaar voorbereidingen door tal van vrijwilligers van onze club, kunnen we beginnen met de aanleg van de padelbanen! 

Op zeer korte termijn zal de eerste schop de grond ingaan en zal er een begin worden gemaakt met de aanleg van 2 padelbanen op de plek waar nu tennisbaan 5 ligt.
De verwachting is dat we begin december 2022 de eerste wedstrijden kunnen houden. Uiteraard zal dit gepaard gaan met een feestelijke opening van de padelbanen. Details hierover volgen later.

Uiteraard hopen we dat je graag wil komen spelen op onze padelbanen. Ook je familie, vrienden en collega's zijn uiteraard welkom. Aanmelden kan via https://www.tvammerzoden.nl/lid-worden
Heb je een vraag, een opmerking, wil je graag meehelpen met de opening of wil je graag helpen om padel een succes te maken, reply op deze e-mail of stuur een bericht naar [email protected]

 

 

YES! Er komt padel bij TV Ammerzoden!

TV Ammerzoden, maandag 1 november 2021, 21:20 uur
 
 
Na maanden van gedegen onderzoek en een uitgebreid rapport zijn er 56 leden (een geweldige opkomst) naar het clubhuis van TV Ammerzoden gekomen om te stemmen of padel de toekomst is voor onze club. Een dergelijk grote opkomst laat duidelijk de betrokkenheid van de leden bij de vereniging zien en daar mag je als club best trots op zijn!
 
Na de presentatie, goede discussies en vragen, werd er gestemd.
We zijn superblij te vermelden dat er:
 
Met een overgrote meerderheid VOOR padel is gekozen.
 
Dank alle vrijwilligers, haalbaarheids team en leden voor de steun. TVA gaat nu snel aan de slag met de vervolgstappen om 2 padelbanen te installeren. De padelbanen zullen worden gerealiseerd op de plek waar nu tennisbaan 5 ligt. Hiermee zijn we ook klaar voor een mooie padel-toekomst op het park.
 
       
 
 

Vervolgstappen:

Padelbanen liggen er niet zomaar. Hiervoor zijn nog wel enkele drempels te nemen, zoals het dichten van het financiele gat middels obligaties, vergunningen en het opzetten van een promotie-plan.

Ben je benieuwd naar de voortgang? 
Meld je aan door een email te sturen naar [email protected] met de titel "Houd mij op de hoogte" en ontvang maandelijks een update. 

 

1. Uitgifte Obligaties

Er zijn 100 obligaties beschikbaar ter waarde van €1,000.- per obligatie.
Op dit moment zijn er 30 obligaties gereserveerd
 

2. Omgevingsvergunning

Aangezien er 2 kooien gebouwd gaan worden bij TVA ten gunste van Padel, is het noodzakelijk een omgevingsvergunning aan te vragen.
 

3. Geluidshinder onderzoek

Aangezien Padel meer geluid produceert en padel waarschijnlijk populairder is dan tennis waardoor de banen langer bezet zullen zijn, is een onderzoek naar het geluidsniveau van cruciaal belang. TVA zit ten slotte in een woonwijk en zal daar te allen tijde rekening mee houden
 

4. Promotieplan

Voor de promotie van padel binnen en buiten de vereniging wordt een heus Padel promotieteam opgericht. Het Padel promotieteam zal zich bezig houden met:
  1. 
Het organiseren van een openingsevenement;
  2. Interne promotie en activiteiten organiseren binnen de club wanneer de banen zijn aangelegd;
  3. Externe promotie om in de regio bekendheid te krijgen, waardoor we nieuwe leden kunnen werven en sponsoring aantrekkelijk maken. 


 

Heb je zin om Padel bij TV Ammerzoden mee te promoten, meld je aan bij het TVA Padel Promotieteam en stuur een e-mail naar [email protected].

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 599 2370

Adres

Advocatenlaan 7A
5324 AL AMMERZODEN

KVK-nummer

40156076