Padel bij TV Ammerzoden

YES! Er komt padel bij TV Ammerzoden!

TV Ammerzoden, maandag 1 november 2021, 21:20 uur
 
Na maanden van gedegen onderzoek en een uitgebreid rapport zijn er 56 leden (een geweldige opkomst) naar het clubhuis van TV Ammerzoden gekomen om te stemmen of padel de toekomst is voor onze club. Een dergelijk grote opkomst laat duidelijk de betrokkenheid van de leden bij de vereniging zien en daar mag je als club best trots op zijn!
Na de presentatie, goede discussies en vragen, werd er gestemd. We zijn superblij te vermelden dat er:
Met een overgrote meerderheid VOOR padel is gekozen.
Dank alle vrijwilligers, haalbaarheids team en leden voor de steun. TVA gaat nu snel aan de slag met de vervolgstappen om 2 padelbanen te installeren. De padelbanen zullen worden gerealiseerd op de plek waar nu tennisbaan 5 ligt. Hiermee zijn we ook klaar voor een mooie padel-toekomst op het park.
 
       
 
 

Vervolgstappen:

Padelbanen liggen er niet zomaar. Hiervoor zijn nog wel enkele drempels te nemen, zoals het dichten van het financiele gat middels obligaties, vergunningen en het opzetten van een promotie-plan.

Ben je benieuwd naar de voortgang? 
Meld je aan door een email te sturen naar [email protected] met de titel "Houd mij op de hoogte" en ontvang maandelijks een update. 

 

1. Uitgifte Obligaties

Er zijn 100 obligaties beschikbaar ter waarde van €1,000.- per obligatie.
Op dit moment zijn er 30 obligaties gereserveerd
 

2. Omgevingsvergunning

Aangezien er 2 kooien gebouwd gaan worden bij TVA ten gunste van Padel, is het noodzakelijk een omgevingsvergunning aan te vragen.
 

3. Geluidshinder onderzoek

Aangezien Padel meer geluid produceert en padel waarschijnlijk populairder is dan tennis waardoor de banen langer bezet zullen zijn, is een onderzoek naar het geluidsniveau van cruciaal belang. TVA zit ten slotte in een woonwijk en zal daar te allen tijde rekening mee houden
 

4. Promotieplan

Voor de promotie van padel binnen en buiten de vereniging wordt een heus Padel promotieteam opgericht. Het Padel promotieteam zal zich bezig houden met:
  1. 
Het organiseren van een openingsevenement;
  2. Interne promotie en activiteiten organiseren binnen de club wanneer de banen zijn aangelegd;
  3. Externe promotie om in de regio bekendheid te krijgen, waardoor we nieuwe leden kunnen werven en sponsoring aantrekkelijk maken. 


 

Heb je zin om Padel bij TV Ammerzoden mee te promoten, meld je aan bij het TVA Padel Promotieteam en stuur een e-mail naar [email protected].

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 599 2370

Address

Advocatenlaan 7a
5324 AL AMMERZODEN

KVK-nummer

40156076