Uitleg en Reglement

Zelf plannen

Het inschrijven van de bardiensten kan op 2 manieren, via de site mijn.knltb.club of via de clubapp. Hieronder de uitleg hoe je jezelf kunt inschrijven. Mochten hier nog vragen over zijn kan je altijd iemand van de barcommissie om hulp vragen. Je schrijf je als volgt in: 

  1. Typ in de adresbalk van je webbrowser het volgende adres: mijn.knltb.club (let hierbij op dat je geen WWW ervoor zet).
  2. Je ziet nu de KNLTB dienstenplanner, typ in het zoekveld: Ammerzoden en klik hierna TV Ammerzoden aan. Je komt dan op een inlogscherm terecht hierin moet je je eigen bondsnummer invoeren en wachtwoord. Heb je nog geen wachtwoord zie punt 4.
  3. Je ziet nu de agenda met openstaande bardiensten (kleur groen). De reeds ingeplande bardiensten zijn blauw, grijs of rood. Klik op de beschikbare (groene) bardienst van jouw keuze en hierna op inplannen en OK. Deze bardienst staat nu geregistreerd op jouw naam, klik op ‘terug’ om een volgende bardienst in te plannen.
  4. Heb je nog geen wachtwoord vul dan eerst je bondsnummer in klik daarna op ‘wachtwoord vergeten’. Je komt in een nieuw scherm dat aangeeft dat je je wachtwoord vergeten bent, type hier opnieuw je bondsnummer in en druk op “stuur mij een nieuwe code”. Op dat moment krijg je direct een email, in deze mail staat een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Let op, deze mail kan in je ‘junk mail’ of ‘ongewenste mail’ terecht zijn gekomen.
  5. Hierna kun je bovenstaande handleiding volgen.
  6. Je krijgt na het inplannen van je bardiensten een mail ter bevestiging van de bardienst, deze krijg je nogmaals 1 week en 1 dag voor de geplande bardienst. 

Bij vragen, problemen of het verkeerd invullen van de bardienst of vragen hoe je park-diensten kunt inplannen, kun je contact opnemen met Robert van Ballegooyen ([email protected]) of iemand anders van de barcommissie. 

Jeugd

Het is verboden om alcohol te verkopen aan jongeren onder de 18 jaar. Jeugd onder de 18 jaar mag daarom ook geen bardienst draaien en niet achter de bar komen. Ook niet voor ondersteunende werkzaamheden. Zorg dat je de IVA-cursus (Instructie Verantwoord Alcoholschenken) gedaan hebt voor alle regels rondom alcohol schenken. Voor meer informatie klik hier.

Taken

De geplande bardienst is verantwoordelijk voor de opkomst van zijn of haar bardienst, ook bijoverdracht naar een ander TVA-lid voor deze bardienst. De naam van de oorspronkelijke bardienst zal worden gehanteerd en hij of zij blijft verantwoordelijk voor de bardienst opkomst (niet degene die het overneemt). 

De taken van de bardienst zijn beschreven onder "Taken bardienst" (map achter bar). In de barmap is Naast deze informatie ook de informatie over de bediening van alle apparaten te vinden. 

Als bardienst is het toegestaan 2 consumpties per reguliere dienst te genieten op kosten van de club. Deze consumpties moet je wegboeken on “bardienst”. Voor verdere details, zie “cashloos betalen”. 

Afsluiting

Een reguliere bardienst is tot 23:30 uur. De leden die bardienst draaien, hebben het recht om 23.30 uur hun bardienst te beëindigen en nog aanwezige leden vriendelijk buiten te zetten. Uitsluitend bestuursleden en leden van de barcommissie hebben de bevoegdheid om daarna de bardienst over te nemen. Zij zijn vanaf dat moment verantwoordelijk en aansprakelijk voor een ordelijk verloop in het clubhuis. 

Indien de banen door weersomstandigheden gesloten worden nadat de bar reeds geopend is en de bardienst aanwezig is, wordt dit gezien als een normale bardienst. Sluiting van de bar gebeurt wanneer er niemand meer is (nooit voor 21:30 uur) of volgens de normale sluitingstijden (23:30 uur). 

Vóór afsluiting dienen alle openstaande bonnen in het kassasysteem te zijn voldaan. Voor controle hierop en de verdere afsluiting van het kassa systeem, zie “cashloos betalen”. 

Wat moet ik doen als ik mijn bardienst echt niet kan vervullen?

Regel zelf een vervanger.

Kun je echt geen vervanging vinden, neem dan contact op met de barcommissie ([email protected]).

No-Show

Als de bardienst binnen 15 minuten na opening van de bar niet aanwezig is, zal een No-Show worden doorgegeven aan de bardienst Monitor (barcommissie).  

Voor het niet komen opdagen betaal je per bardienst € 35 boete. Een boete is uiteraard niet leuk, erger echter is dat de bar dan niet kan worden geopend en je medeleden geen mogelijkheid hebben om even gezellig na te kletsen en borrelen! Zorg dus dat je er bent. Dank je voor je hulp :-).

Wijzing e-mailadres

Wanneer je ingeschreven hebt voor een bardienst krijg je via e-mail een herinnering. Zorg dus dat je e-mail adres up2date is anders komen deze e-mails natuurlijk niet meer aan. Juiste e-mailadres pas je aan op de site door in te loggen bij "Mijn Club". Vervolgens je profiel aanpassen met de juiste gegevens.

De wijziging (via de KNLTB) zal ongeveer een week in beslag nemen.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 73 599 2370

Tennis & Padel Ammerzoden

Advocatenlaan 7A
5324 AL AMMERZODEN

KVK-nummer

40156076